French Pâtisserie
- Techniques from Éclairs to Macaroons
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 25. oktober 2023
- Størrelse:
- 152x229x2 mm.
- Vægt:
- 68 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af French Pâtisserie
"French Pâtisserie: Techniques from Ãclairs to Macarons" is a comprehensive guide that unlocks the secrets of mastering the delicate and artful world of French pastry-making. From perfecting the foundational techniques to creating intricate macarons, éclairs, and tarts, this book offers a step-by-step journey into the heart of French Pâtisserie. With expert insights, flavor pairings, and the wisdom of renowned pastry chefs, this guide not only teaches you the skills but also invites you to explore the joy of crafting and sharing these exquisite treats.
Brugerbedømmelser af French Pâtisserie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen French Pâtisserie findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621