French Gastronomy in the US
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 3. marts 2025
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Kan forudbestilles.
- 3. marts 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af French Gastronomy in the US
This book focuses on the (re)invention of French food in the US, probing the transatlantic dynamics underlying notions of cooking and eating French. It is of interest to students and scholars of food studies, global French and Francophone studies, cultural studies, media studies, black/African American studies, history, and ethnography.
Brugerbedømmelser af French Gastronomy in the US
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen French Gastronomy in the US findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621