French Gastronomy and the Magic of Americanism
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 262
- Udgivet:
- 9. november 2018
- Størrelse:
- 152x228x21 mm.
- Vægt:
- 462 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af French Gastronomy and the Magic of Americanism
Rick Fantasia is the Barbara Richmond 1940 Professor in the Social Sciences and Professor of Sociology at Smith College. He is the author of several books including, Cultures of Solidarity: Consciousness, Action and Contemporary American Workers, and (with Kim Voss) Hard Work: Remaking the American Labor Movement.
Brugerbedømmelser af French Gastronomy and the Magic of Americanism
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen French Gastronomy and the Magic of Americanism findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621