French Food
- On the Table, On the Page, and in French Culture
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 268
- Udgivet:
- 3. august 2001
- Størrelse:
- 152x229x19 mm.
- Vægt:
- 500 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af French Food
This work offers a smorgasbord of topics on cuisine in modern France, from the invention of French cuisine in the early 1800s to the McDonaldization of that national emblem, the French fry. The editors uses discrete moments in French history to illuminate the intersection of food and nationality.
Brugerbedømmelser af French Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen French Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621