French Country Cooking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 19. juni 2011
- Størrelse:
- 199x141x18 mm.
- Vægt:
- 440 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af French Country Cooking
A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.
Brugerbedømmelser af French Country Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen French Country Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621