French Boulangerie
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 304
- Udgivet:
- 8. februar 2024
- Størrelse:
- 289x219x28 mm.
- Vægt:
- 1564 g.
- 4-7 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af French Boulangerie
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper. >br/> Organized into four categories¿traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches¿the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks¿from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.
Brugerbedømmelser af French Boulangerie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen French Boulangerie findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621