De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fremtidens mad

Bag om Fremtidens mad

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur. De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning.   Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702427868
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 36
  • Udgivet:
  • 16. September 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 1x1x1 mm.
  • Vægt:
  • 1 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Fremtidens mad

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.

De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning.  

Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.

Brugerbedømmelser af Fremtidens mad