Fred Thompson’s Southern Sides
- 250 Dishes That Really Make the Plate
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 30. september 2012
- Udgave:
- Størrelse:
- 203x235x27 mm.
- Vægt:
- 541 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fred Thompson’s Southern Sides
Side dishes are the very heart and soul of southern cuisine. So proclaims Fred Thompson in this heartfelt love letter to the marvelous foods on the side of the plate. From traditional, like Pableaux's Red Beans and Rice, to contemporary, like Scuppernong-Glazed Carrots, Thompson's 250 recipes recommend the virtues of the utterly simple and the totally unexpected.
Brugerbedømmelser af Fred Thompson’s Southern Sides
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fred Thompson’s Southern Sides findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621