De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Strandberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Et flystyrt i Gribskov i september 1944. Et Mosquito jagerfly rammer toppen af træerne i Gribskov og styrter ned ved Gribskovlejren. Begge piloter omkommer. Ligene blev kørt bort af tyskerne og de har aldrig fået en officiel begravelse.
    af Michael H. Ahlström
    128,45 kr.

    I 1944 faldt et engelsk Mosquito jagerfly ned i Gribskov efter at piloten var fløjet over Esrum Sø. Noget på flyet kappede toppen af nogle høje træer og flyet styrtede ned og brød i brand. Begge piloter omkom. Dette er historien om denne flyvning, som startede i England under 2. verdenskrig. Baggrunden om piloterne og fly-typen, og om de kampe flyet var involveret i tidligere på dagen i Aalborg-området og på Sjælland.

  • - Omhandler søerne i Nordjylland
    af Søren Berg, Peter Noe Markmann, Finn Sivebæk & mfl.
    418,45 kr.

    6. bind i serien om søerne i Danmark. Med oplysninger om fiskebestand, udsætninger, fangster, dybdeforhold, fugleliv, omgivende natur, historie, miljø m.v. Her er området Nordjylland. Illustreret med dybdekort og fotos.

  • - Hvordan man gør lykke hos Fruentimmerne. Håndbog i Kærlighed
    af Julius Strandberg
    59,45 kr.

    En underholdende, men stadig brugbar håndbog i hvordan man som mand skal gebærde sig, når man mener at det er ved at være tid til at træde ind i ægteskabet. I disse tider springer så mange UD af skabet, men her er det helt traditionelt. Julius Strandberg skrev denne bog som 36 årig i 1869, og man lades ikke i tvivl om hvordan kønsrollemønstret var dengang. Blandt andet mener han at man skal pleje sit ægteskab ved "en gang om ugen at spadsere lidt med hende, naar hun har lyst og Vejret er godt!"

  • - Opskrifter fra de gode gamle dage
    af Strandbergs & Strandberg
    39,45 kr.

    En klassisk kogebog oprindeligt udgivet i 1868. Den indeholder 214 opskrifter på mange af de madretter som de fleste i dag har glemt at lave, men som i kraft af vor tilbagevenden til gamle dyder og sund dansk og nordisk mad er relevant igen. Der er lækkerier som sago-suppe, sulevælling, bollemælk, oxesteg, klipfiskebudding, stegte lammehoveder og lobescowse. Men også opskrifter på kager, sovse, syltede bær og frugter og brød indgår. Forord af Inge Adriansen.