De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Niels Stærup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Niels Stærup
    138,95 kr.

    Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle årstider. Klassiske opskrifter med pil, slåen, porse og enebær, og mere usædvanlige med rabarberrod og tranebær. Snapse med flere smagsgivere og med tørrede ingredienser. Snapse, der er klar på under en halv time, og andre, der skal trække i flere år. Og nogle helt specielle snapseopskrifter fra Island og Grønland. Ud over de mange opskrifter giver bogen gode råd om indsamling af urter, trækketider, sødning, lagring og holdbarhed, og der er et overskueligt skema, som viser, hvornår der er sæson for de forskellige snapseurter.

  • af Carsten Kyster & Niels Stærup
    94,95 kr.

    Det bliver mere og mere populært at lave sine egne kryddersnapse, og denne bog er inddelt efter, hvor lang tid der går fra man har samlet sine råvarer til man har en færdig snaps. Det er både de hurtige, der har en trækketid på mellem 1 uge - 2 måneder, og dem der kræver lidt mere tålmodighed og planlægning på 2 måneder til 6 måneder - og så er der de snapse, der er virkelig værd at vente på, og som skal trække over 6 måneder. Og hvis man gerne vil lave en rigtig god snapsemiddag er der gode, gedigne opskrifter til både et rigtig, ordentlig frokostbord og til en god, fyldig kødret og desserter, som egner sig fremragende til kryddersnapse lavet på bær og nødder. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Niels Stærup
    94,95 kr.

    Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber.