Bøger af Lenette Grønning Jørgensen
-
608,95 kr. Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker og velsmagende mad. Hensynet til klima og bæredygtighed fylder mere og mere i de professionelle køkkener og skal dermed også tænkes ind i den daglige madproduktion. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.Bogen indeholder følgende kapitler:? Introduktion til kostlære og -vurdering? Madvaner og spisekultur? Mad-og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen? Normalkost? Sygehuskost? Kost til småtspisende? Vegetarkost og andre planterige kostformer? Målgrupper? Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig produktion? Måltidsfordeling og portionsstørrelser? Menusammensætning? Menuplanlægning i praksis? Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab? Menuvalg? Rammerne omkring måltidet? Næringsstofberegning? Vurdering af madens sammensætning? Kost-og brugerundersøgelserOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
- Bog
- 608,95 kr.