Bøger af Inge Lynggaard Hansen
-
218,95 kr. Kogebogen hylder det danske køkken og traditioner – indkapslet i begrebet hygge. Bogen er skrevet på både dansk og engelsk, for at udbrede kendskabet blandt engelsktalende familie, venner og forretningsforbindelser.Afsættet er Inge Lynggaard Hansens egen familie, der gennem generationer er udvandret og har bosat sig i bl.a. Canada, USA og Grønland. Flere er vendt hjem, mens andre har stiftet familie og med tiden mistet forbindelsen lidt til det danske køkken og danske traditioner. Dermed opstod ideen til at skrive en familiekogebog med udgangspunkt i forfatterens egen mors danske madlavning. Retterne er tilpasset vores tid, hvor vi har et bredt udvalg af krydderurter og krydderier i butikkerne. Der er viden at hente om alt lige fra dansk hygge, gækkebreve, vikinger og vinterbadning til fiskeren fra Hvide Sande og det danske landbrug.Bogen kan gives som gave til udlændinge, der besøger vores land, og som har lyst til at lære vores madvaner og traditioner bedre at kende. Den kan også anvendes som kogebog til unge, der er flyttet hjemmefra, og andre, der savner mors gryder, men aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller.Om forfatterenForfatteren Inge Lynggaard Hansen har tidligere udgivet bl.a. kogebogen Det Persiske køkken og medvirket på adskillige kogebøger som fotograf. Inge arbejder både som kogebogsforfatter, madstylist og fotograf.
- Bog
- 218,95 kr.
-
- Det glemte Europa
176,95 - 243,95 kr. Denne guide til oplevelser er til dig, der har lyst til at søge uden for det vante Europa og længere østpå mod et land, som de færreste kender til. Brug bogen som katalysator til oplevelser i den varierede natur og fordybelse i fjerne, bortgemte landsbyer eller til at tage bidder af livet i hovedstaden, Tbilisi. Ud over praktiske rejsetips og billedopslag med destinationer giver bogen informationer om det kulturelle og historiske tæppe, som Georgien er vævet af – i overskueligt korte og informative tekster, som samler både fortid og nutid. Gæstfriheden er stor, og du opnår hurtigt god kontakt med de lokale. Det georgiske ordsprog “Gæster er en gave fra Gud” lever op til alle forventninger.Om forfatterneInge Lynggaard Hansen og Thomas Qvist NielsenInge Lynggaard Hansen er fotograf, forfatter, grafiker og rejseleder i mellemøsten. Har skrevet og udgivet Det Persiske Køkken og den bilinguale (DK/GB) Mors kogebog/Moms Cookbook. Hun har derudover skrevet og fotograferet rejsebøger om Iran og Italien samt medvirket i et utal af bøger som grafiker eller fotograf.Thomas Qvist er lydtekniker på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) og har stor erfaring med musikalske udvekslinger på tværs af lande. Han har været udsendt af DJM i Ghana og Mali, hvor han har lavet workshops, clinics og undervisning i lydteknik.E-bogen er lavet i fixed format
-
- En overflod af skønne retter fulde af duft og smag
158,95 - 218,95 kr. En persisk kogebog skrevet af en dansker ... Silkevejen har uden tvivl påvirket det persiske køkken med de eksotiske varer, som var gemt i lasten på kamelryggene. Der var ris fra Kina, gurkemeje fra Indien – og yoghurt, feta, safran og meget andet fra fjerne lande både i øst og vest – alt sammen noget, der langsomt blev en helt naturlig del af de persiske madtraditioner. Man har i årtier forfinet sammensætningen i maden, der kombineret med urter og krydderier kan bruges til at hæve og sænke stofskiftet. Den kølige yoghurt til de varme retter hjælper på fordøjelsen sammen med kombinationen af sure og salt- syltede pickles. Bogen kommer hele vejen rundt om det persiske køkken – lige fra en trin-for-trin-guide til, hvor- dan man lærer at tilberede de lækre basmatiris, til svar på hvordan man får kernerne ud af et granatæble, og hvorfor safran er så dyrt som guld. Det er oppe i tiden at spise masser af krydderurter og vegetarmad – hvilket gør bogen højaktuel, da mange af retterne både kan serveres med eller uden kød. Lad duften af syrligt søde granat- æbler, kanel, friskhakket dild og tørrede limefrugter brede sig i dit hjem, når du inviterer andre indenfor – maden smager bedst, når man er flere om at dele den. Vores hjerter næres af øjenkontakt og god snak, mens sanserne forsyner sig lystigt i en mosaik af farver og smag. Om forfatteren Inge Lynggaard Hansen er fotograf og rejseleder i Iran og har gennem mere end 30 års indgå- ende kendskab til iranerne, maden og kulturen knyttet trådene sammen i denne kogebog med smukke billeder og letforståelige opskrifter.
-
- The Forgotten Europe
176,95 - 278,95 kr. This guide to experiences is for you who are eager to venture beyond the familiar confines of Europe and further towards a country that few know about. Use the book as a catalyst for experiences in the diverse nature and immersion in remote, hidden villages or to take glimpses of life in the capital, Tbilisi. In addition to practical travel tips and visual references with destinations, the book provides information about the cultural and historical tapestry that Georgia is woven with – in easily digestible short and informative texts that encompass both past and present. Hospitality is abundant, and you quickly establish good rapport with the locals. The Georgian proverb ”Guests are a gift from God” lives up to all expectations.About the authorInge Lynggaard Hansen og Thomas Qvist NielsenInge Lynggaard Hansen is a photographer, author, graphic designer, and tour guide in the Middle East. She has written and published The Persian Kitchen and the bilingual (DK/GB) Mors Kogebog/Mom’s Cookbook. She has also written and photographed travel books about Iran and Italy, as well as contributed to numerous books as a graphic designer or photographer.Thomas Qvist is a sound engineer at Royal Academy of Music Aarhus (RAMA) and has extensive experience with musical exchanges across countries. He has been sent by RAMA to Ghana and Mali, where he has conducted workshops, clinics, and sound engineering classes.The ebook is made in fixed format
-
168,95 kr. Kogebogen hylder det danske køkken og traditioner – indkapslet i begrebet hygge. Bogen er skrevet på både dansk og engelsk, for at udbrede kendskabet blandt engelsktalende familie, venner og forretningsforbindelser.Afsættet er Inge Lynggaard Hansens egen familie, der gennem generationer er udvandret og har bosat sig i bl.a. Canada, USA og Grønland. Flere er vendt hjem, mens andre har stiftet familie og med tiden mistet forbindelsen lidt til det danske køkken og danske traditioner. Dermed opstod ideen til at skrive en familiekogebog med udgangspunkt i forfatterens egen mors danske madlavning. Retterne er tilpasset vores tid, hvor vi har et bredt udvalg af krydderurter og krydderier i butikkerne. Der er viden at hente om alt lige fra dansk hygge, gækkebreve, vikinger og vinterbadning til fiskeren fra Hvide Sande og det danske landbrug.Bogen kan gives som gave til udlændinge, der besøger vores land, og som har lyst til at lære vores madvaner og traditioner bedre at kende. Den kan også anvendes som kogebog til unge, der er flyttet hjemmefra, og andre, der savner mors gryder, men aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller.Om forfatterInge Lynggaard HansenInge arbejder som fotograf, grafiker og forfatter. Evnen til at formidle letforståelige opskrifter sammen med smukke billeder ses i begge hendes kogebøger. “Det persiske køkken” er inspireret af hendes mange rejser og oplevelser i Iran, mens “Mors kogebog” tager afsæt i hendes eget liv med personlige beretninger fra en barndom med kvindefrigørelse, en familie der udvandrede samt en mere eller mindre frivillig tidlig debut i det danske køkken.E-bogen er lavet i fixed format
- E-bog
- 168,95 kr.