De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Dennis Grydholt Hansen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Comeback til en klassiker
    af Jonas Gerdes Vigkilde & Dennis Grydholt Hansen
    138,95 kr.

    Genfødslen er her. Trykkogeren er tilbage Mænd elsker køkkenudstyr og gadgets. Gennem de sidste mange år har de fleste mænd været placeret foran grillen i haven. Her har det været deres domæne. Men langsomt har manden også bevæget sig ind i køkkenet. Og her har han selvfølgelig sin store værktøjskasse med. Der skal helst ikke mangle noget. Den ny slebne kniv og stegegaflen ligger klar ved siden af induktionskomfuret, og alt udstyr er tiptop moderne. Og apropos tiptop og moderne, så er det nye udstyr til manden i køkkenet klar på hylden i isenkrambutikkerne. Det er ordentligt kram, og det kan løse opgaven i køkkenet, og endda på en tredjedel tid. Genfødslen er her. Trykkogeren er tilbage. Et glemt stykke køkkenværktøj, som vores farmødre brugte i stor stil for 40 år siden, og som de sydeuropæiske familier ikke har kunnet være foruden i årtier. De bedste køkkenudstyrsproducenter har været i gang i laboratoriet, og skabt nye og bedre trykkogere, som er langt mere energibesparende og sikre end dem vores bedsteforældre brugte før i tiden. Det bedste er dog tiden. Nu kan man lave retter som Osso Buco og gammeldaws oksesteg på en tredje del af tiden. Det betyder at man reelt set, kan komme hjem efter en lang dag på arbejdet og så serverer lækre braiseret kalvekæber til VM-kampen kl 18! Det er noget gutterne kan lide. Mandens nye legetøj er kampklar, og med et letforståeligt sprog og overskuelige billeder guider forfatterne jer igennem en helt ny, vaks og lækker madverden. Bogen ”To mand og en trykkoger” giver jer de gammeldags, de moderne og de overraskende opskrifter til singlefyren, familiefaren og gadgetnørden. Og når man har været igennem bogen, kan man ikke sove uden sin trykkoger ved sin side. Dennis Grydholt Hansen har arbejdet med International handel de sidste 15 år. De sidste 5 år som selvstændig erhvervsdrivende. Men hans helt store passion udøver han i fritiden i køkkenet. Her laver han mad hver eneste dag, og helst med fedt udstyr og lækre råvarer. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, hvor han også boltrede sig med trykkogeren i de italienske familiekøkkener. Han er uddannet madkundskabslærer, og har de sidste 2 år været en af drivkræfterne i succesprojektet ”Fars køkkenskole” i Vallensbæk