De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Anne W. Ravn

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Enkle råd og opskrifter til stærk mave og mere energi
    af Anne W. Ravn & Mette Borre
    44,95 kr.

    I Rigtig god fordøjelse er videnskab om immunforsvar, fuldkorn, fibre, tarme og fordøjelse omsat til lettilgængelige hverdagsråd, som med et glimt i øjetgiver konktrete bud på, hvordan du får mere fuldkorn og grønne menuer på spisebordet uden afsavn og forbudte ingredienser. Afkastet er en god fordøjelse, et sundere liv og en bedre livskvalitet. Bogen giver dig 40 opskrifter på fiberrige, farverige og smagfulde retter, der er lige til at integrere i en travl hverdag.

  • af Anne W. Ravn
    44,95 kr.

    Du kan spise dig let ved at få gode vaner, der holder. Start ganske enkelt med at vælge tre råd, der passer godt til dig og din hverdag.Du kan følge rådene i Spis Dig Let, hvad enten du vil tabe dig, bevare din vægt, eller du vil give dine vaner et serviceeftersyn. Læs bogens råd igen og igen, og tag flere råd i brug, når du er parat til nye udfordringer.Spis dig let er Anne W. Ravns praktiske guide til at spise sundt og lækkert. Hun giver dig effektive råd om motivation og madvaner, og du får tips til at fastholde en sund livsstil. Bogen giver dig masser af inspiration til at planlægge sunde daglige vaner og et sundt vægttab. Og du får skønne opskrifter til alle dagens måltider. Med andre ord, du får de bedste råd, Anne W. Ravn gennem årene har benyttet, når hun har vejledt mennesker, der skulle tabe både 5, 10 og 15 kilo.Anne W. Ravn er klinisk diætist og arbejder på Århus Universitetshospital Skejby. Hun var en af de tre eksperter i DR’s tv-eksperiment By på skrump, hvor borgerne i Ebeltoft i fællesskab fik nye vaner og tilsammen tabte over 3 tons.

  • af Anne W. Ravn
    44,95 kr.

    I denne bog viser Anne W. Ravn, hvordan vi kan leve sundere og mere aktivt med lidt planlægning i den travle hverdag. Vend rutinerne, og få nye vaner og nyd energien til familiens mange projekter. Anne W. Ravn giver enkle råd til, hvordan vi kan leve sundt hele dagen – den hurtige morgenmad, den gode madpakke, flere sunde mellemmåltider og aftensmåltidet med masser af grønt.Grove løjer – tid til en sundere familie indeholder masser af lækre opskrifter og konkrete forslag til planlægning, indkøb, madvaner.ANNE W. RAVN er klinisk diætist og arbejder på Århus Universitetshospital. Hun var en af de tre eksperter i DR’s tv-eksperiment By på skrump, hvor borgerne i Ebeltoft i fællesskab fik nye vaner og tilsammen tabte over 3 tons. Siden har hun udgivet bestselleren Spis dig let (2010) og holdt utallige foredrag om sunde madvaner.

  • af Jens Glindvad & Anne W. Ravn
    182,95 kr.

    Ernæring og sygepleje er en ny lærebog til sygeplejestuderende. Bogen er opdelt i fire hoveddele, der dækker sygeplejeskolernes fagbeskrivelser. Kapitlerne indledes med et bud på sygeplejerskens ansvar i forhold til emnet og slutter med konklusioner og opgaver. I de første kapitler gennemgås den grundlæggende ernæringslære - næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Herefter følger en gennemgang af madvaner og kulturelle faktorers indflydelse på ernæringen. Afsnittet om forebyggende ernæring dækker generelle aspekter i forhold til graviditet og amning, børn og ældre. Livsstilsfaktorer udgør i dag en væsentlig risikofaktor for sygdom og tidlig død, og her er fokus på fedme, iskæmisk hjertesygdom og diabetes. I forbindelse med sygdom spiller ernæring en afgørende rolle, og bogen giver konkrete anbefalinger til, hvordan sygeplejersken kan sikre patienterne tilstrækkelig mad og drikke. Der afsluttes med kapitler om politik og lovgivning samt kvalitetsudvikling og forskning. Forfatterne: Ann e W. Ravn. Uddannet klinisk diætist i 1991. Har arbejdet med ernæring, sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse i privat og offentligt regi. Har siden 1998 været tilknyttet Århus Universitetshospital som klinisk diætist, siden 2001 ansat på Skejby Sygehus. Jens Glindvad. Uddannet sygeplejerske i 1981. Har arbejdet med ernæring på sygehusafdelinger de seneste ti år. Har siden 1993 været ansat på Kirurgisk Gastroenterologisk Afdeling R, Bispebjerg Hospital. Uddannet Master of Public Health i 2000.