De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Foodservice Systems: Time and Temperature Effects on Food Quality

Foodservice Systems: Time and Temperature Effects on Food Qualityaf Barbara Klein
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781018605098
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 40
  • Udgivet:
  • 27. oktober 2022
  • Størrelse:
  • 156x2x234 mm.
  • Vægt:
  • 73 g.
  • 2-3 uger.
  • 13. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Foodservice Systems: Time and Temperature Effects on Food Quality



Find lignende bøger
Bogen Foodservice Systems: Time and Temperature Effects on Food Quality findes i følgende kategorier: