Foodscapes of Chinese America
- The Transformation of Chinese Culinary Culture in the U.S. since 1965
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 238
- Udgivet:
- 20. december 2015
- Udgave:
- Størrelse:
- 157x219x19 mm.
- Vægt:
- 400 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Foodscapes of Chinese America
This book explores the transformation of Chinese food in the U.S. after 1965. It considers the symbolic meanings and cultural functions of Chinese food in America - how Chinese food reflected the racial relation between the Chinese community and the mainstream white society, and how Chinese food shaped the cultural lives of Americans.
Brugerbedømmelser af Foodscapes of Chinese America
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Foodscapes of Chinese America findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621