Foodscapes, Foodfields, and Identities in the YucatAn
indgår i CEDLA Latin America Studies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 332
- Udgivet:
- 1. januar 2012
- Størrelse:
- 235x159x22 mm.
- Vægt:
- 580 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Foodscapes, Foodfields, and Identities in the YucatAn
The state of Yucatan has its own distinct culinary tradition, and local people are constantly thinking and talking about food. They use it as a vehicle for social relations but also to distinguish themselves from "Mexicans." This book examines the politics surrounding regional cuisine...
Brugerbedømmelser af Foodscapes, Foodfields, and Identities in the YucatAn
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Foodscapes, Foodfields, and Identities in the YucatAn findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621