Foods and Their Adulteration: Origin, Manufacture, and Composition of Food Products; Description of Common Adulterations, Food Standards, and Nation
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 672
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x34x234 mm.
- Vægt:
- 925 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Foods and Their Adulteration: Origin, Manufacture, and Composition of Food Products; Description of Common Adulterations, Food Standards, and Nation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Foods and Their Adulteration: Origin, Manufacture, and Composition of Food Products; Description of Common Adulterations, Food Standards, and Nation findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Business og læring > Videnskab
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Byggeteknik, landmåling og byggeri
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi