Foodborne Viral Pathogens
indgår i Food Microbiology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 262
- Udgivet:
- 28. november 2016
- Størrelse:
- 178x254x20 mm.
- Vægt:
- 793 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Foodborne Viral Pathogens
Viral transmission through contaminated food and water claims hundreds of thousands of lives every year, particularly affecting children in developing nations. Foodborne viral pathogens are associated with gastroenteritis and hepatitis, causing widespread epidemics that affect all populations and demographics worldwide. Foodborne Viral Pathogens comprehensively covers the predominant etiological viral agents of foodborne disease, including norovirus, hepatitis A virus, hepatitis E virus, astrovirus, sapovirus and rotavirus, and several emerging viruses and prions.
Brugerbedømmelser af Foodborne Viral Pathogens
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Foodborne Viral Pathogens findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621