Foodborne Pathogens
- Virulence Factors and Host Susceptibility
indgår i Food Microbiology and Food Safety serien
indgår i Practical Approaches serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 652
- Udgivet:
- 28. juni 2017
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Foodborne Pathogens
Readers of this book will come away with a better understanding of foodborne bacterial pathogen virulence factors and pathogenicity, and host factors that predict the severity of disease in humans.
Brugerbedømmelser af Foodborne Pathogens
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621