Food Tourism and Regional Development
- Networks, products and trajectories
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 298
- Udgivet:
- 31. maj 2016
- Størrelse:
- 241x164x22 mm.
- Vægt:
- 608 g.
- 2-3 uger.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Tourism and Regional Development
Food tourism has emerged as a topic of increasing importance for many destinations yet despite this there is no book that directly focuses on the role of food tourism in regional development and implications for policy.
Brugerbedømmelser af Food Tourism and Regional Development
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Tourism and Regional Development findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621