Food Technology
- Applied Research and Production Techniques
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 412
- Udgivet:
- 10. august 2017
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 998 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Technology
This new looks at recent developments and innovations in food technology and sustainable technologies. Advanced topics in the volume include food processing, preservation, nutritional analysis, quality control and maintenance as well as good manufacturing practices in the food industries. The chapters are highly focused reports to help direct the development of current food- and agriculture-based knowledge into promising technologies.
Brugerbedømmelser af Food Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621