Food System Transformations
- Social Movements, Local Economies, Collaborative Networks
indgår i Critical Food Studies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 218
- Udgivet:
- 29. december 2020
- Størrelse:
- 242x161x21 mm.
- Vægt:
- 492 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food System Transformations
This book examines the role of local food movements, enterprises and networks in the transformation of the currently unsustainable global food system. It explores a series of innovations designed to re-integrate sustainable modes of food production and encourage food sovereignty.
Brugerbedømmelser af Food System Transformations
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food System Transformations findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621