Food Studies in Latin American Literature
- Perspectives on the Gastronarrative
indgår i Food and Foodways serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 247
- Udgivet:
- 30. december 2021
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 442 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Studies in Latin American Literature
Presents a timely collection of essays analysing a wide array of Latin American narratives through the lens of food studies. Topics explored include potato and maize in colonial and contemporary global narratives, the role of cooking in Sor Juana's poetics, and the centrality of desire in twentieth-century cooking writing by women.
Brugerbedømmelser af Food Studies in Latin American Literature
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Studies in Latin American Literature findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621