Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity
- Constructing and contesting knowledge
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 338
- Udgivet:
- 2. november 2017
- Størrelse:
- 256x159x26 mm.
- Vægt:
- 566 g.
- 2-3 uger.
- 23. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity
Contestations over knowledge ¿ and who controls its production ¿ are a key focus of social movements and other actors that promote food sovereignty, agroecology and biocultural diversity. This book critically examines the kinds of knowledge and ways of knowing needed for food sovereignty, agroecology and biocultural diversity.
Brugerbedømmelser af Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Sovereignty, Agroecology and Biocultural Diversity findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621