Food Science
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 735
- Udgivet:
- 1. januar 1900
- Udgave:
- 11986
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Kan forudbestilles.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Science
The book especially ad dresses the needs for insight and appreciation of the broad scope of food science by students considering this field as a profession, as well as those by professionals in allied fields that service or interface with the food industry in ever-increasing ways.
Brugerbedømmelser af Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621