De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

- International and Comparative Perspectives

Bag om Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415235327
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 280
  • Udgivet:
  • 21. december 2000
  • Størrelse:
  • 242x164x23 mm.
  • Vægt:
  • 546 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

Brugerbedømmelser af Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century



Find lignende bøger
Bogen Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century findes i følgende kategorier: