Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century
- International and Comparative Perspectives
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 280
- Udgivet:
- 21. december 2000
- Størrelse:
- 242x164x23 mm.
- Vægt:
- 546 g.
- 8-11 hverdage.
- 21. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century
This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.
Brugerbedømmelser af Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621