- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 608
- Udgivet:
- 31. juli 1999
- Udgave:
- 51995
- Størrelse:
- 183x262x41 mm.
- Vægt:
- 1390 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Science
Introduces and surveys the complex interrelationships among food ingredients, processing, packaging, distribution and storage, and explores how these factors influence food quality and safety. This book includes discussions of food safety and consumer protection including phychrotropic pathogens and HAACP techniques for product safety and quality.
Brugerbedømmelser af Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621