Food Safety Risks from Wildlife
- Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
indgår i Food Microbiology and Food Safety serien
indgår i Research and Development serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 254
- Udgivet:
- 30. marts 2019
- Udgave:
- 12016
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 24. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Safety Risks from Wildlife
The second half of the book addresses current guidelines to mitigate microbial food safety risks from wildlife hosts and new regulations proposed by the U.S. Food and Drug Administration in the Food Safety Modernization Act Produce Safety Rule.
Brugerbedømmelser af Food Safety Risks from Wildlife
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621