Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
indgår i Food Microbiology and Food Safety serien
indgår i Practical Approaches serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 161
- Udgivet:
- 5. januar 2021
- Udgave:
- 12021
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
This book addresses the shelf life of foods, a key factor in determining how food is distributed and consequently where and when different food products are available for consumption.
Brugerbedømmelser af Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621