De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Proteins and Peptides

- Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications

Bag om Food Proteins and Peptides

This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788018593
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 526
  • Udgivet:
  • 9. juni 2021
  • Størrelse:
  • 156x234x0 mm.
  • Vægt:
  • 960 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Proteins and Peptides

This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.

Brugerbedømmelser af Food Proteins and Peptides



Find lignende bøger
Bogen Food Proteins and Peptides findes i følgende kategorier: