Food Proteins and Peptides
- Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 526
- Udgivet:
- 9. juni 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 960 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Proteins and Peptides
This book discusses the chemistry of food proteins and peptides and their relationship with nutritional, functional, and health applications.
Brugerbedømmelser af Food Proteins and Peptides
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Proteins and Peptides findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621