Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems
indgår i Nato Science Series E: serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 612
- Udgivet:
- 21. april 2014
- Størrelse:
- 155x33x235 mm.
- Vægt:
- 914 g.
- 8-11 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems findes i følgende kategorier: