De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Processing: Strategies for Quality Assessment

Bag om Food Processing: Strategies for Quality Assessment

The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory properties and ease of preparation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493913770
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 510
  • Udgivet:
  • 6. november 2014
  • Udgave:
  • 2014
  • Størrelse:
  • 235x155x29 mm.
  • Vægt:
  • 9994 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Processing: Strategies for Quality Assessment

The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory properties and ease of preparation.

Brugerbedømmelser af Food Processing: Strategies for Quality Assessment



Find lignende bøger
Bogen Food Processing: Strategies for Quality Assessment findes i følgende kategorier: