Food Processing: Strategies for Quality Assessment
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 510
- Udgivet:
- 6. november 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 235x155x29 mm.
- Vægt:
- 9994 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Processing: Strategies for Quality Assessment
The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory properties and ease of preparation.
Brugerbedømmelser af Food Processing: Strategies for Quality Assessment
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Processing: Strategies for Quality Assessment findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621