Food Processing and Preservation Technology
- Advances, Methods, and Applications
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 286
- Udgivet:
- 6. maj 2022
- Størrelse:
- 242x159x22 mm.
- Vægt:
- 644 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Processing and Preservation Technology
Focuses on novel and nonthermal processing of food and food products, incluing dielectric heating and ohmic heating as well as three-dimensional printing of foods and ozonization of food products. It also delves into process interventions for food processing and preservations.
Brugerbedømmelser af Food Processing and Preservation Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Processing and Preservation Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621