Food Process Engineering
- Emerging Trends in Research and Their Applications
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 436
- Udgivet:
- 5. december 2016
- Størrelse:
- 237x159x26 mm.
- Vægt:
- 830 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Process Engineering
This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.
Brugerbedømmelser af Food Process Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Process Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621