De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Powders

- Physical Properties, Processing, and Functionality

Bag om Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306478062
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 372
  • Udgivet:
  • 4. april 2005
  • Udgave:
  • 2005
  • Størrelse:
  • 186x256x31 mm.
  • Vægt:
  • 886 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Brugerbedømmelser af Food Powders



Find lignende bøger
Bogen Food Powders findes i følgende kategorier: