De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food on the Page

- Cookbooks and American Culture

Bag om Food on the Page

In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Examining a wealth of fascinating archival material, Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780812249170
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 31. maj 2017
  • Størrelse:
  • 240x224x31 mm.
  • Vægt:
  • 636 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food on the Page

In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Examining a wealth of fascinating archival material, Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level.

Brugerbedømmelser af Food on the Page



Find lignende bøger
Bogen Food on the Page findes i følgende kategorier: