Food Oligosaccharides
- Production, Analysis and Bioactivity
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 552
- Udgivet:
- 16. maj 2014
- Størrelse:
- 198x254x28 mm.
- Vægt:
- 1261 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Oligosaccharides
A growing awareness of the relationship between diet and health has led to an increasing demand for food products that support health beyond simply providing basic nutrition. Digestive health is the largest segment of the burgeoning functional food market worldwide.
Brugerbedømmelser af Food Oligosaccharides
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Oligosaccharides findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621