- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 438
- Udgivet:
- 25. januar 2019
- Størrelse:
- 260x187x28 mm.
- Vægt:
- 998 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Nanotechnology
Food Nanotechnology: Principles and Applications presents the latest data on all aspects of applications of nanotechnology in food systems. With its practical focus on the fabrication and application of nanotechnology in food, it is a valuable resource for students, researchers, food process engineers.
Brugerbedømmelser af Food Nanotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Nanotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621