De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Nanoscience and Nanotechnology

Bag om Food Nanoscience and Nanotechnology

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319342726
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 300
  • Udgivet:
  • 9. oktober 2016
  • Udgave:
  • 12015
  • Størrelse:
  • 235x155x17 mm.
  • Vægt:
  • 4861 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Nanoscience and Nanotechnology

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity.

Brugerbedømmelser af Food Nanoscience and Nanotechnology



Find lignende bøger
Bogen Food Nanoscience and Nanotechnology findes i følgende kategorier: