Food Nanoscience and Nanotechnology
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 300
- Udgivet:
- 18. maj 2015
- Udgave:
- 2015
- Størrelse:
- 235x155x19 mm.
- Vægt:
- 6033 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Nanoscience and Nanotechnology
Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity.
Brugerbedømmelser af Food Nanoscience and Nanotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Nanoscience and Nanotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621