De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Food Microbiology

Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised chapters for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849739603
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 562
  • Udgivet:
  • 18. november 2015
  • Udgave:
  • 4
  • Størrelse:
  • 154x231x36 mm.
  • Vægt:
  • 1006 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Microbiology

Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised chapters for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.

Brugerbedømmelser af Food Microbiology



Find lignende bøger
Bogen Food Microbiology findes i følgende kategorier: