Food Microbiology Protocols
indgår i Methods in Biotechnology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 494
- Udgivet:
- 12. december 2000
- Udgave:
- 2001
- Størrelse:
- 234x156x39 mm.
- Vægt:
- 1022 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Microbiology Protocols
There are several chapters devoted to the microorganisms associated with fermented foods: these are of increasing importance in food microbiology, and include one bacteriophage that kills the lactic acid bacteria involved in the manufacture of different foods-cottage cheese, yogurt, sauerkraut, and many others.
Brugerbedømmelser af Food Microbiology Protocols
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Microbiology Protocols findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621