Food Microbiology and Biotechnology
- Safe and Sustainable Food Production
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 446
- Udgivet:
- 13. december 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 811 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Microbiology and Biotechnology
Food Microbiology and Biotechnology: Safe and Sustainable Food Production explores the most important advances in food microbiology and biotechnology, with special emphasis on the challenges that the industry faces in the era of sustainable development and food security problems.
Brugerbedømmelser af Food Microbiology and Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Microbiology and Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621