Food Microbiology
- An Introduction
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 624
- Udgivet:
- 1. marts 2017
- Udgave:
- 4
- Størrelse:
- 284x221x37 mm.
- Vægt:
- 1952 g.
- Udsolgt.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Microbiology
Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire the understanding and skills necessary to ensure the safety of tomorrow's food supply.
Brugerbedømmelser af Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621