- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 616
- Udgivet:
- 6. december 2007
- Udgave:
- 2008
- Størrelse:
- 155x235x34 mm.
- Vægt:
- 986 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Materials Science
This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.
Brugerbedømmelser af Food Materials Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Materials Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621