Food Literacy
- Key concepts for health and education
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 246
- Udgivet:
- 26. april 2016
- Størrelse:
- 242x164x22 mm.
- Vægt:
- 524 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Literacy
In this book, contributors from Australia, China, United Kingdom and North America provide a review of international research on food literacy and how this can be applied in schools, health care settings and public education and communication at the individual, group and population level.
Brugerbedømmelser af Food Literacy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Literacy findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621