Food Irradiation Technologies
- Concepts, Applications and Outcomes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 454
- Udgivet:
- 19. december 2017
- Størrelse:
- 240x163x33 mm.
- Vægt:
- 850 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Irradiation Technologies
This comprehensive book is a useful reference for food technologists, analytical chemists and food processing professionals, covering all aspects of gamma and electron beam irradiation for the preservation of food.
Brugerbedømmelser af Food Irradiation Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Irradiation Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621