De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food Irradiation Technologies

- Concepts, Applications and Outcomes

Bag om Food Irradiation Technologies

This comprehensive book is a useful reference for food technologists, analytical chemists and food processing professionals, covering all aspects of gamma and electron beam irradiation for the preservation of food.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781782627081
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 454
  • Udgivet:
  • 19. december 2017
  • Størrelse:
  • 240x163x33 mm.
  • Vægt:
  • 850 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Food Irradiation Technologies

This comprehensive book is a useful reference for food technologists, analytical chemists and food processing professionals, covering all aspects of gamma and electron beam irradiation for the preservation of food.

Brugerbedømmelser af Food Irradiation Technologies



Find lignende bøger
Bogen Food Irradiation Technologies findes i følgende kategorier: