Food Industry and the Environment In the European Union: Practical Issues and Cost Implications
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 348
- Udgivet:
- 30. november 1999
- Udgave:
- 22000
- Størrelse:
- 152x229x25 mm.
- Vægt:
- 1580 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food Industry and the Environment In the European Union: Practical Issues and Cost Implications
Environmental issues are of increasing concern to the food industry, as consumers and legislators have forced manufacturers to become more aware of the environmental consequences of their operations.
Brugerbedømmelser af Food Industry and the Environment In the European Union: Practical Issues and Cost Implications
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food Industry and the Environment In the European Union: Practical Issues and Cost Implications findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621