Food in the United States, 1890-1945
indgår i Food in American History serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 157
- Udgivet:
- 1. juni 2009
- Størrelse:
- 229x156x17 mm.
- Vægt:
- 390 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food in the United States, 1890-1945
No American history or food collection is complete without this lively insight into the radical changes in daily life from the Gilded Age to World War II, as reflected in foodways. From the Gilded Age to the end of World War II, what, where, when, and how Americans ate all changed radically.
Brugerbedømmelser af Food in the United States, 1890-1945
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621